Кои зодии са най-лесни за обичане

Какво се случва след “И заживели щастливо…”? Ето как се нареждат зодиакалните знаци на база кои са най-лесни за обичане.

Дева

След като първоначалната тръпка отмине, за вас е много лесно да задържите партньора си влюбен. По-трудната част е тази със самото влюбване – не защото човек не може да се влюби във вас, а защото трудно се разкривате и вашата срамежливост и аналитичност ви пречат. Но след като веднъж се влюби, партньорът ви ще ви обича дълго време, защото с вас се чувства в безопасност, знае, че можете да говорите за всичко и винаги ще бъде запленен от всяко малко нещо, което научава за вас.

Везни

Вие също, както и Девите, сте лесни за обичане. Предизвикателство е самото обвързване, защото малко се страхувате от сериозни отношения. Но когато усетите, че сте срещнали подходящия човек и се установите с него, това ще бъде връзка, пълна с радост, топлота, смях и комфорт.

Стрелец

Да обичаш Стрелец е много лесно, защото връзката е изградена върху щастие, радост, хумор и емоционална близост. Вие наистина знаете как да сте близки с партньора си и да говорите с него на дълбоко ниво, без при това да губите забавния момент. Понякога сте прекалено оптимистични в отношенията и забравяте, че всеки идва със собствените си особености и предизвикателства. Но ако започнете да работите върху проблемите заедно с партньора си, вместо да ги избягвате, имате шанс за дълготрайно щастие в любовта.

Телец

Вие дишате и живеете за любовта, така че не е чудно, че можете да задържите партньора си влюбен. Търпеливи сте, надеждни и имате невероятно топло сърце. С вас всеки се чувства щастлив и в безопасност. Единствената причина да не сте по-напред в списъка е вашата ревност и нуждата ви от одобрение.

Козирог

Малко изненадващо е, че сте толкова напред в класацията – но само защото в началото на връзката сте песимистични и фаталистични и винаги очаквате най-лошото. Но когато го преодолеете и се почувствате комфортно, се превръщате в подкрепящ и посветен партньор, изпълнен с чувство за хумор и амбиция.

Рак

През повечето време Раците са лесни за обичане. Вие имате голямо сърце и сте внимателни, интелигентни и възприемчиви. Единственото предизвикателство е, че правите нещата по свой собствен начин и имате склонност към злопаметност, дори когато уж сте простили. Това ви пречи да имате здравословна и щастлива връзка, но ако поработите върху него, ще бъдете едни от най-любящите партньори.

Риби

В по-голямата си част Рибите са лесни за обичане заради своята състрадателност, чувствителност към партньора и способност да видят нещата от неговата гледна точка. Пречи ви това, че понякога не знаете какво искате и дълго време се колебаете, вместо да вземете решение.

Водолей

Вероятно сте наясно,че е не е лесно да ви обича човек, защото желанието ви да се защитите ви кара да отрязвате хората и да не допускате никого до себе си. Ако намерите подходящия човек, който да ви освободи от тези страхове, вие можете да бъдете честни, грижовни и съзнателни партньори. Но ако не го намерите или отказвате да работите върху страховете си, ще е трудно да ви обичат, защото никога няма да позволите на връзката да се задълбочи.

Близнаци

Не е изненадващо, че или е лесно да ви обичат, или е невъзможно. Ако решите да се справите с несигурността си и да вземете решения, които ви позволяват да останете на едно здравословно емоционално ниво – тогава връзката с вас ще е вълнуваща, радостна и забавна. Но ако вместо това се потопите в тревогите и страховете си и не помолите за помощ, връзката ви ще е фрустрираща и подлудяваща.

Овен

Трудно е човек да остане влюбен във вас – дори вие самите знаете какви проблеми с обвързването имате. Лесно се влюбвате, но се плашите когато любовта се превърне в нормална и рутинна част от живота ви. Смятате, че това означава край на приключенията (което не е вярно), а за партньора ви е много трудно да ви обича, когато се чувства нежелан.

Лъв

Вие сте най-големите си врагове, когато става дума за любов. Хората се влюбват в щедростта и топлотата ви, в грижовните ви жестове и огромното ви сърце. Но след това позволявате на арогантната си и покровителствена страна да вземе превес, опитвате се да контролирате връзката и да я направите перфектна според собствените си виждания. Много трудно е при това положение за партньора ви да ви обича така, както в началото.

Скорпион

Съжаляваме да го кажем, но вие, Скорпиони, сте най-трудните за обичане в зодиака. Разбира се имате някои страхотни качества – магнетични сте, вълнуващи и страстни. Но те не са достатъчни да компенсират факта, че сте и невероятно ревниви, потайни, със собственическо чувство и отказващи да си признаят грешките. Трябва сериозно да поработите върху тези недостатъци, ако искате дълга връзка.

Всичко за Любовта ще намерите тук

thememoires.com

12

Може да ти хареса също...

loading...

Коментари ♡

Copyright © 2019 Слънчо Обичкам Те - All Rights Reserved

Начало ↑