Не можете да преработвате готовите статуси, изрязвайки името на сайта или логото и разпространявайки ги от свое име. При откриване на изображения на Слънчо с изрязано лого, качени в други сайтове или където и да е, ще бъде подаден сигнал за нарушение в дадения сайт!

Абсолютно забранено е използването на частични или цели фрази от сайта за каквито и да е цели, за прехвърлянето им върху други снимки/изображения, представяйки ги от ваше име, без да цитирате Слънчо като автор!

Абсолютно забранено е използването на статуси от сайта за Комерсиални цели, без изрично одобрение от Слънчо. Пишете ми за повече информация!

Повече за Авторските права ще научите в Какво представляват авторските права?

Слънчо Обичкам Те е сайт за споделяне на картинки, който използва лични снимки и готови картинки свалени от мрежата, над които нямам авторски права.

Можете да споделяте картинките, както и да ги свалите и запазите за себе си или да ги споделяте индивидуално чрез социалните мрежи, имайки предвид, обаче, че над някои от тях може да тежат авторски права и да се наложи да бъдат премахнати, при което, ако сте ги споделили индивидуално, няма да изчезнат от мрежата когато ги изтрия от поста. В такъв случай, ако се наложи, ще го обявя в сайта или страницата Слънчо Обичкам Те и ще ги изтриете (премахнете от мрежата) сами за себе си.


Facebook – Не всички формати на картинките са подходящи за споделяне във Facebook. Вертикалните изображения и хоризонталните са най-подходящи, но и някои от квадратните се запазват цели и все пак някои може да се появят в споделения пост с изрязани надписи. Не се притеснявайте за това, вашите приятели могат да ги видят в пълен размер, като кликнат на линка и посетят сайта. В противен случай, можете да потърсите същата картинка в страницата Слънчо Обичкам те.

YouTube – За да споделите видео от сайта, първо кликнете на името на песента, за да се отвори линка в YouTube и тогава споделете по обичайния начин.

Цитати – За да споделите цитат, е достатъчно да го копирате като обикновен текст и да го публикувате, например, като статус в профила си.

Сърчицата са начин да кажете, че ви харесва нещо.  Могат да се кликват по веднъж на ден, така че, ако искате да поддържате високия рейтинг на любимият си пост, можете да се върнете и утре, за още един клик  😉

Споделяне – ако не виждате бутоните за споделяне, най-вероятно използвате AdBlock в браузъра си. Ще разрешите проблема, като го изключите за този сайт.
Друг вариант за споделяне – Под повечето картинки (в коментарите) е добавена публикацията от Фейсбук, можете да споделите директно нея.

Това е всичко, приятен престой в сайта!