Кои зодии са най-лесни за обичане

Какво се случва след “И заживели щастливо…”? Ето как се нареждат зодиакалните знаци на база кои са най-лесни за обичане.

Дева

След като първоначалната тръпка отмине, за вас е много лесно да задържите партньора си влюбен. По-трудната част е тази със самото влюбване – не защото човек не може да се влюби във вас, а защото трудно се разкривате и вашата срамежливост и аналитичност ви пречат. Но след като веднъж се влюби, партньорът ви ще ви обича дълго време, защото с вас се чувства в безопасност, знае, че можете да говорите за всичко и винаги ще бъде запленен от всяко малко нещо, което научава за вас.

Везни

Вие също, както и Девите, сте лесни за обичане. Предизвикателство е самото обвързване, защото малко се страхувате от сериозни отношения. Но когато усетите, че сте срещнали подходящия човек и се установите с него, това ще бъде връзка, пълна с радост, топлота, смях и комфорт.

Стрелец

Да обичаш Стрелец е много лесно, защото връзката е изградена върху щастие, радост, хумор и емоционална близост. Вие наистина знаете как да сте близки с партньора си и да говорите с него на дълбоко ниво, без при това да губите забавния момент. Понякога сте прекалено оптимистични в отношенията и забравяте, че всеки идва със собствените си особености и предизвикателства. Но ако започнете да работите върху проблемите заедно с партньора си, вместо да ги избягвате, имате шанс за дълготрайно щастие в любовта.

Телец

Вие дишате и живеете за любовта, така че не е чудно, че можете да задържите партньора си влюбен. Търпеливи сте, надеждни и имате невероятно топло сърце. С вас всеки се чувства щастлив и в безопасност. Единствената причина да не сте по-напред в списъка е вашата ревност и нуждата ви от одобрение.

Козирог

Малко изненадващо е, че сте толкова напред в класацията – но само защото в началото на връзката сте песимистични и фаталистични и винаги очаквате най-лошото. Но когато го преодолеете и се почувствате комфортно, се превръщате в подкрепящ и посветен партньор, изпълнен с чувство за хумор и амбиция.

Рак

През повечето време Раците са лесни за обичане. Вие имате голямо сърце и сте внимателни, интелигентни и възприемчиви. Единственото предизвикателство е, че правите нещата по свой собствен начин и имате склонност към злопаметност, дори когато уж сте простили. Това ви пречи да имате здравословна и щастлива връзка, но ако поработите върху него, ще бъдете едни от най-любящите партньори.

Риби

В по-голямата си част Рибите са лесни за обичане заради своята състрадателност, чувствителност към партньора и способност да видят нещата от неговата гледна точка. Пречи ви това, че понякога не знаете какво искате и дълго време се колебаете, вместо да вземете решение.

Водолей

Вероятно сте наясно,че е не е лесно да ви обича човек, защото желанието ви да се защитите ви кара да отрязвате хората и да не допускате никого до себе си. Ако намерите подходящия човек, който да ви освободи от тези страхове, вие можете да бъдете честни, грижовни и съзнателни партньори. Но ако не го намерите или отказвате да работите върху страховете си, ще е трудно да ви обичат, защото никога няма да позволите на връзката да се задълбочи.

Близнаци

Не е изненадващо, че или е лесно да ви обичат, или е невъзможно. Ако решите да се справите с несигурността си и да вземете решения, които ви позволяват да останете на едно здравословно емоционално ниво – тогава връзката с вас ще е вълнуваща, радостна и забавна. Но ако вместо това се потопите в тревогите и страховете си и не помолите за помощ, връзката ви ще е фрустрираща и подлудяваща.

Овен

Трудно е човек да остане влюбен във вас – дори вие самите знаете какви проблеми с обвързването имате. Лесно се влюбвате, но се плашите когато любовта се превърне в нормална и рутинна част от живота ви. Смятате, че това означава край на приключенията (което не е вярно), а за партньора ви е много трудно да ви обича, когато се чувства нежелан.

Лъв

Вие сте най-големите си врагове, когато става дума за любов. Хората се влюбват в щедростта и топлотата ви, в грижовните ви жестове и огромното ви сърце. Но след това позволявате на арогантната си и покровителствена страна да вземе превес, опитвате се да контролирате връзката и да я направите перфектна според собствените си виждания. Много трудно е при това положение за партньора ви да ви обича така, както в началото.

Скорпион

Съжаляваме да го кажем, но вие, Скорпиони, сте най-трудните за обичане в зодиака. Разбира се имате някои страхотни качества – магнетични сте, вълнуващи и страстни. Но те не са достатъчни да компенсират факта, че сте и невероятно ревниви, потайни, със собственическо чувство и отказващи да си признаят грешките. Трябва сериозно да поработите върху тези недостатъци, ако искате дълга връзка.

Всичко за Любовта ще намерите тук

thememoires.com

145
0 0 оценки
Оценка на статията
Абонирайте се за известия
Уведомете за
0 Коментари
Вградени Отзиви
Виж всички коментари