DMCA

Тук ще намерите информация за това как да подадете сигнал за съдържание, което нарушава авторските ви права или нарушава други права.

Сайта “Слънчо Обичкам Те“ представлява страницата Слънчо Обичкам Те във Facebook, използвана с цел споделяне на картинки с мисли, цитати и статуси и не претендира авторски права върху картинките в сайта, с изключение на случаите, в които са използвани лични снимки и/или фрази, както и платени лицензи за графики, фотографии и абонаменти за сайтове и програми.
Свалянето на материалите от сайта е абсолютно безплатно.

Сайта си запазва авторското право само върху готовия вид на материалите (поради което премахване, заличаване, прикриване на Логото и Името на сайта са строго забранени) и върху цитатите, под които не е изрично добавен авторът им, в противен случай авторът носи името на сайта “Слънчо Обичкам Те“ и е наложително да бъде добавян като такъв, там, където се използват само преписани статуси и цитати от сайта. Картинките от този сайт могат да бъдат само разпространявани в мрежата, не преработвани, изрязвани и т.н. Примери:

– Можете да свалите картинка от сайта на Слънчо и да я използвате когато и където желаете;

– Можете, евентуално, да препишете фраза от някоя картинка на Слънчо и да я използвате извън сайта, само ако добавите под фразата „Слънчо“ като автор, в случаите, когато върху картинката не е споменат или известен друг такъв;

– Не можете да свалите картинка и да я обработите по начин, който прикрива произхода на картинката и/или да я използвате от ваше име, присвоявайки си авторските права на самата картинка или части от нея.

Ако сте открили в този сайт съдържание, нарушаващо вашите права и желаете да бъде премахнато или коригирано, можете да ни изпратите DMCA заявка, като следвате указанията на тази страница.

Изпращане на заявка в три лесни стъпки:

Ако сте открили в сайта съдържание, което нарушава правата ви, изпратете ни URL или евентуално снимка на екрана с тази част от съдържанието, която считате, че е ваша собственост.

Трябва да удостоверим получените DMCA заявки, преди да можем да ги обработим, затова Ви молим да допълните молбата си с линк и препратки към оригиналното съдържание, където ясно се вижда, че правата ви принадлежат на вас или принадлежат на вашия клиент.

Изпратете ни имейл с молба за премахване или поправяне на материала.

 

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Име

 

Този сайт е защитен от Google reCAPTCHA v3, Privacy Policy и Terms of Service на Google.

 

Прочетете също Условия на сайта – какво можете или не можете да правите с материалите, които сваляте от сайта на Слънчо.

Лого Слънчо Обичкам Те - Слънце и Сърце