Тук ще намерите информация за това как да подадете сигнал за съдържание, което нарушава авторските ви права или нарушава други права.

 

DMCA (Digital Millennium Copyright Act) – Закон за авторските права в цифровото хилядолетие

Сайта “Слънчо Обичкам Те“ представлява страницата Слънчо Обичкам Те във Facebook, използвана с цел споделяне на картинки с мисли, цитати и статуси и не претендира авторски права върху картинките в сайта, с изключение на случаите, в които са използвани лични снимки и/или фрази.
Свалянето на материалите от сайта е абсолютно безплатно.

 

Сайта си запазва авторското право само върху готовия вид на материалите (поради което премахване, заличаване, прикриване на Логото и Името на сайта са строго забранени) и върху цитатите, под които не е изрично добавен авторът им, в противен случай авторът носи името на сайта “Слънчо обичкам те“ и е наложително да бъде добавян като такъв, там, където се използват само преписани статуси и цитати от сайта. Картинките от този сайт могат да бъдат само разпространявани в мрежата, не преработвани, изрязвани и т.н. Примери:

  1. Можете да свалите картинка от сайта на Слънчо и да я използвате когато и където желаете;
  2. Можете, евентуално, да препишете фраза от някоя картинка на Слънчо и да я използвате извън сайта, само ако добавите под фразата „Слънчо“ като автор, в случаите, когато върху картинката не е споменат или известен друг такъв;
  3. Не можете да свалите картинка и да я обработите по начин, който прикрива произхода на картинката и/или да я използвате от ваше име, присвоявайки си авторските права на самата картинка или части от нея.

Ако сте намерили на този сайт съдържание, нарушаващо вашите права и искате да бъде премахнато или коригирано, можете да ни изпратите DMCA заявка, като следвате указанията на тази страница.

Изпращане на заявка в три лесни стъпки
1. Определете ясно съдържанието, което нарушава правата ви2. Представете доказателство, че сте собственик на нарушените права или негов законен представител3. Изпратете ни имейл с молба за премахване или поправяне на материала
Ако сте открили в сайта съдържание, което нарушава правата ви, изпратете ни URL или евентуално снимка на екрана с тази част от съдържанието, която считате, че е ваша собственост.
Трябва да удостоверим получените DMCA заявки, преди да можем да ги обработим, затова Ви молим да допълните молбата си с линк и препратки към оригиналното съдържание, където ясно се вижда, че правата ви принадлежат или принадлежат на вашия клиент.
Upload

Прочетете също Условия на сайта – какво можете или не можете да правите с материалите, които сваляте от сайта на Слънчо.