Тук ще намерите информация за това как да подадете сигнал за съдържание, което нарушава авторските ви права или нарушава други права.

 

DMCA (Digital Millennium Copyright Act) – Закон за авторските права в цифровото хилядолетие

Сайта “Слънчо Обичкам Те“ е създаден за страницата Слънчо Обичкам Те във Facebook, с цел споделяне на картинки с мисли, цитати и статуси и не претендира авторски права върху материалите в сайта, с изключение на случаите, в които са използвани лични снимки и фрази.

Ако сте намерили на този сайт съдържание, нарушаващо вашите права и искате да бъде премахнато или коригирано, можете да ни изпратите DMCA заявка, като следвате указанията на тази страница.

Изпращане на заявка в три лесни стъпки
1. Определете ясно съдържанието, което нарушава правата ви2. Представете доказателство, че сте собственик на нарушените права или негов законен представител3. Изпратете ни имейл с молба за премахване или поправяне на материала
Ако сте открили в сайта съдържание, което нарушава правата ви, изпратете ни URL или евентуално снимка на екрана с тази част от съдържанието, която считате, че е ваша собственост.
Трябва да удостоверим получените DMCA заявки, преди да можем да ги обработим, затова Ви молим да допълните молбата си с линк и препратки към оригиналното съдържание, където ясно се вижда, че правата ви принадлежат или принадлежат на вашия клиент.
Upload