Свети Валентин е любов, а не търговия

Свети Валентин е любов, а не търговия

Свети Валентин е любов, празник на влюбените, а не надпревара за това кой ще изхарчи повече пари.

Свети Валентин анимация

Не е комерсиален празник. Традицията не е в това да се купуват скъпи подаръци, да се посещават скъпи ресторанти и т.н., а в това, да покажем на любимия човек колко много го обичаме и да го накараме да се почувства специален. Неща, които между другото, би трябвало да правим всеки ден, не само на 14 февруари!

Размяната на любовни картички (валентинки) е един от най-сладките начини да зарадваш твоята половинка, да се обясниш в любов и да направиш този ден незабравим за нея/него.

Цветя за Свети Валентин - 14 февруари, празника на влюбените, купид

За мъжете е прието да подаряват цвете, както самият Светец Валентино е правел, но не толкова заради самото цвете, колкото заради контакта между двамата влюбени в момента, в който той подава цветето на нея. Ръцете се докосват… следва прегръдка изпълнена с любов и благодарност и страстна целувка, която може да замени и най-искреното Обичам те.

Прочетете Истинската история за Свети Валентин , за да разберете защо точно розата е символ на влюбените.

Подаръци за Свети Валентин, валентинка, картички за свети валентин, пожелания за свети валентин, празника на влюбените, 14 февруари

Не се притеснявайте, че подаръците може да се повтарят всяка година, те не са важни! Важното е денят да бъде незабравим и изпълнен с Любов.
Кутия шоколадови бонбони, за да направят живота ви сладък…
Роза, за да видите искрите в очите ѝ…
Валентинка, с която да изречете и най-трудното Обичам те…

Останалото е просто фантазия.
Прекарайте колкото може повече време заедно, пригответе си вкусна и необикновена вечеря, добавяйки някой афродизиак на празничната маса, червено вино, което е символ на страстта на този ден и изгледайте някой романтичен филм, гушкайки се на дивана под топлата завивка. Свети Валентин е любов…

Не забравяйте, че:

Не са важни подаръците, които ще ви останат за спомен.
Важни са спомените, които ще ви останат
от този незабравим ден, изпълнен с Любов.

По-креативните от вас, които искат да добавят оригиналност и елегантност на празника, могат да направят сами валентинките, изрязвайки сърца от червен картон и разпръсвайки ги навсякъде, където вашият любим може да ги открие. На някои от тях можете да напишете собственоръчно една от стотиците Любовни мисли, които ще намерите в сайта на Слънчо.

Ако Любовта ви е от разстояние, можете да организирате среща, за да празнувате заедно и не се съмнявам, това може да се окаже най-хубавият ден в живота ви… Но ако нямате възможност да пътувате, прекарайте достатъчно време виртуално с половинката си и се постарайте да не ѝ липсвате. Присъствието е най-хубавият подарък, който можете да направите на някой, който ви обича.

Не срещаме никого случайно – 5 вида космически връзки

Купид - В предишния ми живот може би съм се скарала с купид, защото този ми прилича на отмъщение - Любов, купид, любовни мисли, любовни фрази, любовни цитати, любовни статуси, забавни любовни мисли, свети валентин, 14 февруари, ден на любовта, ден на влюбените, слънчо обичкам те

Ако пък нямате никого за този Свети Валентин, ако сте щастливо-сами или просто наскоро сте се разделили, Трифон Зарезан е най-добрата алтернатива! Нали знаете, когато най-малко го очаквате, може би празнувайки с приятели празника на виното, съвсем случайно… можете да срещнете Любовта на живота си.

Слънчо ви го пожелава от

443
0 0 оценки
Оценка на статията
Абонирайте се за известия
Уведомете за
0 Коментари
Вградени Отзиви
Виж всички коментари